Vinst var tionde lott hos Eurolotto

Ibland kan rentav ren tur leda till ekonomiskt oberoende. Den som lyckas kamma hem jackpotten på 25 miljoner€ hos Eurolotto behöver knappast leva torftigt resten av livet. Eurolotto är ett casino på nätet som erbjuder allehanda typer av spel. Däribland Majestic Millions som är ett lotteri som har Europas största dagliga dragning. Varje dag hålls livedragningar kl. 20:00 CET. En klocka på Eurolottos webbplats visar oavbrutet aktuell tid kvar till kommande dragning.

Var lott kostar 2 € och den minsta vinsten i lotteriet innebär att man vinner tillbaka lottpriset. Övriga vinster varierar upp till 50 000€ innan jackpotten. Lotter kan köpas var dag fram till två timmar innan dragningen. Tänk på att så mycket som var tionde lott ger vinst hos Eurolotto!

Jackpotten är en så kallad livräntevinst som Eurolotto betalar ut under 30 utbetalningar på 29 år. Och det är en av Maltas största banker som garanterar livräntan. Den första utbetalningen görs inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Varje lott utgörs av 5 nummer och 2 bokstäver. Vilket är nummer och bokstäver som spelaren själv väljer. Givetvis går det att välja ihop åtskilliga lottbrickor före varje dragning. För att vinna den minsta vinsten krävs endast att man prickat rätt en enda siffra. Vinstskalan blir självklart högre ju fler siffror och bokstäver som blir rätt. På Eurolottos hemsida finns en specificerad vinstplan att ta del av.

Den som är orolig för att missa någon dragning kan vara lugn. Det är nämligen möjligt att i efterhand kolla upp resultat för dragningar. På Eurolottos webbsida finns en integrerad kalender som användaren enkelt och smidigt kan bläddra i och uppmärksamma dragningar bakåt i tiden. Den som deltar i ett lotteri får alltid ett kvitto omedelbart på skärmen och ett annat skickat till den angivna e-postadressen.

Att starta att spela hos Eurolotto är relativt simpelt. Den som är över 18 år och bekräftar Eurolottos regler och villkor kan registrera sig. I registreringsformuläret fyller man i sina uppgifter. När man blir bekräftad användare genom mejl kan man göra sin allra första insättning.

Eurolotto är en oerhört seriös aktör i branschen och de garanterar 100 % säkerhet beträffande samtliga insättningar och uttag. Den som vill ha full behärskning över sitt spelande kan genom sin användarprofil bestämma sin egen budget. En registrerad spelare hos Eurolotto får översikt över alla sina transaktioner, insättningar och uttag.

Dygnet runt kan användare få svar på frågor som handlar om spelande på Eurolottos webbplats. Det finns möjlighet att antingen konversera genom telefon, mejl eller chatt. Att därutöver registrera sig för nyhetsbrev är ett bra sätt att hålla sig uppdaterad eftersom Eurolotto skickar ut nyhetsbrev med upplysning om nyheter samt kampanjer.

Eurolottos ägare heter OTTO Malta Limited, vilket är ett företag registrerat på Malta. Det är dotterföretag till det svenska Cherry AB som etablerades så tidigt som 1963. Det innebär självklart en oerhört lång erfarenhet av spel. Cherry AB’s B-aktie är noterat på AktieTorget och har omkring 2000 aktieägare. Klicka Här.

Registrera dig hos Eurolotto du också och få chans att vinna en av spelmarknadens mest generösa vinster.