Vad fungerar mot coronavirus?

Många undrar om det finns produkter mot coronavirus. Du kan ta till några enkla lösningar. Man måste komma ihåg att tvätta händerna.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Det har länge pratats om vikten av proper handtvätt för att klara sig från att bli smittad av coronavirus. Lär dig gärna att använda antibakteriell tvål. Den typen av tvål måste verka ett tag.

Använd både antibakteriell tvål och spray för bästa resultat. Var noga när du tvättar händerna, låt minst 20 sekunder passera. Skölj sedan händerna. Det gör att handspriten blir onödig.

Tänk på att du efter handdesinfektion inte ska torka dina händer på en smutsig handduk. Om du köper engångsservetter så håller du enkelt koll på vad som är rent och inte. Du kan använda handdukar också.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Men det är inte bara händer som kräver desinfektion för att du ska få ett bra virusskydd. Oftast glömmer vi bort våra dörrhandtag. De som bor i flerfamiljshushåll ser det som extra viktigt.

Plastade ytor gör att coronavirus kan överleva längre. Det räcker inte bara med en natt. En antibakteriell spray för ytdesinfektion kan hjälpa. Det här är smidigt och mycket enkelt.

handtvål

Den kan du behandla ytor med. Sprayen kan användas överallt. Handsprit är inte bättre produkter mot coronavirus.

Immunförsvaret och sunt förnuft

C-vitamin stärker immunförsvaret, att börja ta C-vitamin i förebyggande syfte är det bästa. Preparatet finns även som pulver.
Behövs inte mer än något gram. Den gynnsamma effekt nås redan vid 0,2 gram. En del kan rekommendera 6 gram per dag om man blir smittad.

Sverige får inte längre sälja kolloidalt silver som kosttillskott, men det problemet har man inte i USA. desinfektera Utfallet av preparatet är olika. Annika Dahlkvist skriver mycket i ämnet.
När spraya kolloidalt silver har självtorkat är det säkert att äta. Alla virus dör då. IONplus säljer som smör.

Anders Tegnell tror att han är expert i TV. Det är omöjligt för våra skolor att hålla sig till alla rekommendationer. Försök att hosta i armhålan.
Man vet nu att corona kan leva upp till 3 dygn. Anders Tegnell sa det för ett decennium sedan. Bruka ditt förnuft. Detta är bara ett exempel, var kritisk och bedöm om det är rimligt. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Hjälper handskar mot viruset?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Handskarna kan användas när du går ut och handlar. Köp rätt produkter direkt. Peta inte dig själv i ansiktet med handskarna på. Då kan du få coronavirus.

Skyddet som du använder måste ha rätt säkerhetsklass. De enklare varianterna skyddar inte mot coronavirus. Det betyder att du lika gärna kan vira en scarf runt ansiktet eller helt låta bli.

Var försiktig med hur du använder dina händer i dessa tider. God handdesinfektion tillsammans med handskar räcker långt. Så länge som du tvättar händerna.