Upptäck William Hill’s stora spelutbud på webben

Genom William Hill online kan spelare ta del av olika spel som fotboll och hästkapplöpning. De har ett stor spelutbud fullproppad med diverse sporter som spelare runt om i världen kan underhålla sig med. William Hill är ett företag med inriktning på vadslagning som har sedan länge varit en av Storbritanniens och Europas mest besökta spelsajter. Deras märke började växa allt mer efter att de under år 2008 började ta emot spel för £15 miljarder.

William Hill mer fakta.

Efter att William Hills spelbutiker börja växa och bli allt mer eftertraktade, beslutade spelbolaget att också börja erbjuda sina spelare att ta del av deras underhållning via nätet, tillsammans med samma service som har gjort dem till det kända spelbolag dem är. Spelsajten erbjuder sina spelare flera populära sporter såsom häst- och hundkapplöpning, tennis, rugby samt fotboll. De är även exklusiva genom att de erbjuder sina matcher ihop med live video och ljud sändningar direkt från där evenemanget hålls såsom kapplöpningsbanor.

Sporter är inte det enda man kan spela hos William Hill, de erbjuder sina spelare också poker, casino spel, Backgammon, Bingo, Gin rummy och Domino. William Hill har dessutom väsentliga artiklar om deras flertal tillgängliga sporter med speltips och podcasts tillgängligt för samtliga sina spelare.

Kom igång och spela hos William Hill

För att börja spela hos William Hill och ta del av den underhållning som gör den till en av de mest eftertraktade spelsajter online, ska man börja med att registrera sig på deras sajt. Att göra ett konto är okomplicerat och kan fixas genom att man bara fyller i sin bank samt kontaktinformation i registreringsformuläret som finns online på William Hills webbsida.

När registreringen är avklarad samt blivit godkänd, kan man som ny spelkund göra sin första insättning och kom igång och spela det spel man föredrar. En insättning är enkelt att utföra och man kan använda sig utav bland annat följande medel: Maestro, personlig check, VISA, Neteller, Moneybookers, Solo, Paypal och MasterCard. William Hill ger sina spelare chansen att spela för bara 10p, vilket motsvarar ungefär 1 sek och upp mot högst £2,000.

Hos William Hill kan spelare spela på exempelvis vad ens match antal hörnor kommer att vara, resultat, hel samt halvtidsresultat, mängd mål, gula samt röda kort eller den vanligaste är att slå vad om vem som kommer att förlora eller vinna en match. Det gäller för de flesta sporter som William Hill har öppna för sina spelare.

William Hills bonusar och erbjudanden

Hos William Hill kan spelare få chansen att kamma hem rejäla vinster, i synnerhet med hjälp av de sport betting kampanjer som erbjuds.
En av dessa kampanjer innefattar hästkapplöpningar i både Irland och Storbritannien. Som spelare hos William Hill är man garanterad att erhålla de bästa odds tillgängliga för ens spel. Om ens häst vinner under hästkapplöpningen till ett högt odds, högre än det man fick när man lämnade in sitt spel, får man betalt det bättre oddset. För samtliga nya spelare hos William Hill finns en extra bonus som har ett värde på £20 till £400, vid spel som skicklighetsspel eller i deras bingo samt poker avdelningar.

Behöver du assistans eller önskar veta mer om William Hill och deras erbjudanden samt bonusar, är det bara att kontakta deras kundservice eller läsa online på deras webb. Man kan kontakta deras kundtjänst via antingen chatt, telefon eller live-chatt, varje dag. Frånsett att få assistans eller mer upplysning om William Hill, kan man också placera spel alternativt erhålla ytterligare information om de olika spelalternativ och sporter som finns. Spela hos William Hill och ta del av deras exklusiva erbjudande och nöje.