Tattersall Australien Oz Lotterie

Australien innehar en en relativt liten invånare på cirka 21 miljoner folk, men Tattersall som driver Australien Lottery erbjuder ändå många spel för människor att spela.

De omfattar Tattslotto, Super 66, måndag & onsdag Lotto, Super 7 som är Oz Lotto, Powerball, samt Poolerna.

Men vilka är de bästa spelen att spela?

Jag skulle säga Super 7 Oz Lotto samt att måndag & onsdag Lotto är de bästa spelen att spela, men av totalt olika anledning.

För de människor som lirar på lotteri alldenstund de vill vinna så mycket pengar som genomförbart, även om oddsen, är Super 7 Oz Lotto det bästa spelet för dem att spela. Klicka här för mer info

Oddsen att vinna jackpotten i detta spel är ungefär 1-på-45-miljoner, men jackpottarna kan vara enorma.

Den största Super 7: s Oz Lotto jackpotten hittills var på $ 90 miljoner.

Det är stort!

Detta var alltså för människor som vill vinna en folksamling slantar på lotteri men de skall också vara uppmärksamma på oddsen och då kanske de vill spela ett spel vari de är mer antagligen att vinna (fast ej lika mycket).

Det bästa spelet för dem då är Tattersall Australien lotteri som kan spelas utav internationella gäst via OZ lotterie sajten när de väljer måndag och onsdag Lotto.

Oddsen att vinna måndag & onsdag Lotto är 1-på-1-miljon och det innehar en garanterad lägsta jackpot på $ 1 miljon.

Okej är jackpottarna mindre än de är i Super 7 Oz Lotto, men det är också 45 gånger mer antagligen att vinna måndag & onsdag Lotto än Oz Lotto, det är en rättvis jämkning.

En ytterliggare postitiv egenskap med Oz Lottery, även om vilket spel man väljer att spela, är att om du vinner en jackpott eller annan högvinst kan man vara anonym om det är vad du föredrar.

Till skillnad från i AMERIKA, där media ursinnigt ringar in stora vinnare, så kan vinnare i Australien få bibehålla sin anonymitet samt okränkbarhet.

Oz Lotto är ett av de mest spelade spelen på NSW Lotto.

Här är målet att få samtliga sju nummer adekvat men också med vinster för dem som fick endast ett fåtal av de sju numren korrekt.

Alldenstund NSW Lotto spelas med 6/45, skulle sannolikheten att få alla de exakta siffrorna i en kombination absolut vara mycket låg.

Att vinna pottenvinsten i ett 6/45 spel har synbarligen mindre sannolikhet än 5/34 till exempel.
Egentligen offererar inga lotterier ett enkelt sätt att plocka segrande sifferkombinationer.

Samtliga former utav lotterier erbjuder endast alternativa sätt för en fragment utav befolkningen att har tillägg lön, men å andra sidan blir de mycket lyckliga.

Bortsett från Oz, finns det också Powerball.

Powerball sägs precisera drömmen en speldrömmare drömmer om.

Det innehar en garanterad jackpot på $ 3. 000. 000 varje dragning och det massiva priset kan också utgöra $ 53 miljoner euro.

På grund av dessa höga vinster är Powerball betraktat som Grand Daddy av samtliga lotterier.

För att vinna det stora priset i Powerball, skall det vinnande kortet ha alla fem sifferkombinationer plus Powerball.

Deltagarna har också multi-chanser att vinna i dragningarna en vecka.

Tröstpris delas ut till dem som blott fick en andel av de nödvändiga fem numren från att vinna den stora vinsten.