ta bort röklukt med Luktstopparen spray

Om du inte röker är det svårt att acceptera röklukt. Man skulle kunna säga att röklukt luktar lite som fotsvett. De ämnen som röklukten innehåller gör också att den blir farlig. Men du kan rätt så enkelt ta bort röklukt med Luktstopparen spray som är till för att ta bort dålig lukt.

Luktstopparen och 2 andra luktborttagande produkter finns på nätet i webbshopen allt-fraktfritt.se

Hur brukar du ta bort röklukt?

Ibland luktar det, tillfälligt, rök om du har rökt inomhus. En fest kan innebära att rökare på balkongen parfymerar hela huset med röken. Börja med att skapa dig en uppfattning om var du vill ta bort röklukt.

Sätt in rätt insatser genom att kartlägga var det röks från. Om det röks intensivt kan röklukten också bli svarare att bli av med. Men då det har rökts vid ett tillfälle eller två så kan du snabbt ordna med lukten genom att spraya på med Luktstopparen spray.

Självklart kan produkten användas där den bäst behövs för stunden. Sprayen fungerar även utmärkt i bilen.

Kör igång direkt

Att köpa en luktborttagare är en bra förebyggande investering. Med den innovativa Luktstopparen spray är det enkelt ta bort röklukt. Du kan också behandla illaluktande skor, ta bort kräklukt och få ordning på sportutrustning som osar svett.

Istället för att stampa omkring och förbanna den som puffade rök på din jacka så puffar du spray på den så att lukten snabbt försvinner. Sprayen lämnar inga märken på kläder eller möbler.

yocoair

När ska jag spraya?

Du kan använda den överallt. Då den i stort sett bara består av vatten och salt så är det faktiskt också möjligt att använda Luktstopparen spray som deodorant. Det är visserligen ingenting som vi rekommenderar.

Men sprayen är såklart helt säker. dålig doft i tvättmaskin Produkten är inte giftig och sprider inga ämnen runt sig. Du behöver inte vädra ut rummet efteråt.

Det finns inget rum som sprayen inte kan användas i. The sky is the limit för hur du kan använda sprayen.