Så gör du för att få ett bättre immunförsvar i kampen mot coronavirus!

Behovet att lösa på om virusskydd ökar när nya pandemier dyker upp runt om i världen. I Sverige har man tagit beslutet att inte tvinga på folk en tillvaro i karantän. Svenskarna kan därför tro att de måste ha ett bättre immunförsvar för att klara av att mota bort ett coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Vi får höra att vi ska undvika möten och personliga kontakter men det kan vara svårt. Du kan vara sjuk även om du inte har influensasymtom. Inledningsvis trodde man att barn inte kunde få det nya viruset.

Du måste vara smart om du vill slippa coronavirus. Du måste använda olika typer av desinfektion. Du behöver inte nödvändigtvis köpa handsprit utan det räcker oftast med tvål och vatten.

Luras inte att använda handsprit. Influensavirus, vinterkräksjukan och förkylningsvirus överlever en spritning. Handsprit dödar hudens skydd mot virus.

Då är du ett lätt byte för olika infektionssjukdomar och du riskerar även att få det nya coronaviruset. Då är det bättre om du använder alkoholfri handdesinfektion.

Med en bra bakteriedödande tvål kan du få bukt med viruset snabbt och lätt. Det är viktigt att du är lika renlig hemma. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Glöm inte att köpa rätt sorts antiseptisk tvål. Handsprit är inte med på topplistan över coronavirus dödande medel!

Du bör också se till att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus

Immunförsvaret kan stärkas och förbättras. Även om du just nu har ett svagare immunförsvar behöver du inte känna dig rädd eller uppgiven. Stress och nedstämdhet kan inverka negativt på ditt immunförsvar.

Tänk positivt så får du ett bättre immunförsvar. Kost och motion spelar också en viktig roll. Det är saker som kan hjälpa dig att förbli frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Man vet ju att man skulle ta den men man glömmer ofta bort att göra det. Om man har möjlighet så kan man köpa ester-C tabletter. Tänk på att bättre immunförsvar även hjälper dig om du skulle bli smittad av coronavirus.

De hälsokostkunniga brukar ta kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll enligt doktor Annika Dahlkvist tips. Man kan även spraya det på frukt. IONplus har ett gott rykte.

Ytdesinfektion är ett effektivt medel mot spridningen av bakterier

Det är även ett bra medel mot bakterier. Sprayen kan du använda hemma. Sprayen är väldigt mångsidig, det gör att den kan användas överallt.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Det kan vara en bra ide att ställa ut plastprodukter. Om du har en spray behöver du inte vänta i tre dagar.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Stoppa Coronaviruset I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Du behöver absolut inte känna dig maktlös och du måste inte flytta till månen till dess att pandemin är över!

Desinfektion är nästan slut i hela Europa. Just nu är det mycket stor brist på antibakteriell handtvål. E-handlare är prisade i dessa tider.Du kan handla mycket av dina förnödenheter hos prisad.se och köpapris.se.se.