Prova sko lukt spray

Har dina skor varit med ett tag? Nu kan du få bort fotsvett med den unika sko lukt spray. Det är ett vanligt problem. De allra flesta drabbas.

Så får du bort lukten

ta

Alla vill inte tvätta sina skor då kan man använda sig av denna metod istället. Det är svårt att ta bort fotsvett helt. Sko lukt spray kan du använda istället för att tvätta dina skor.

Om du inte vill tvätta dina skor så kan du också använda dig av Luktstopparen Spray. De fungerar utmärkt. Sprayen kan inte göra så mycket åt att dina strumpor luktar.

allt-fraktfritt.se säljer flera olika sprayer med många användningsområden. De har även sprayer som används till golvbrunnar.

Med bättre hygien kommer också god lukt

Ibland så kan det vara så att sämre hygien leder till att skor luktar illa då de inte hade behövt göra det. Du bör byta strumpor ofta, helst varje dag. Du kan använda sko lukt spray men om du har svettiga strumpor så gör det ingen skillnad.

Om du använder rena strumpor blir luktborttagning mer effektivt. Välj rätt material i dina strumpor. Bomullsstrumpor är bra att ha. Bomullen kan absorbera svetten på ett bra sätt.

Så enkelt är det att få bort svett från tygskor

Tyskor tål oftast att tvättas. Om din tvättmaskin är av nyare modell kan du prova det. Men det är klart att färgen på skon kan blekna av tvätten.

Om du inte vill riskera dina skor så kan du använda sko lukt spray istället. Det är den mildaste formen av luktborttagning.

Välj sprayer utan farliga kemikalier. Luktstopparen spray består av livsmedelsgodkänt mineralsalt och ultrarent vatten. Den fungerar faktiskt som deo också. Den tar bort svettlukt i upp till 12 timmar.

Tvätta skorna ofta

Om du behandlar dina skor kontinuerligt då slipper du lukt. Mängden fotsvett styr hur mycket du ska behandla. Kontrollera det då och då. Behandla så fort det börjar att lukta.

Behandla innan lukten blir för intensiv. dålig lukt skor borttagare Om det luktar starkt så kan det bli pinsamt att umgås med andra. Använd sprayen på dina träningskläder också. Bara för att du är på gymmet betyder inte det att du inte kan lukta gott.