Nu har det blivit enkelt att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder kan ju inte tvättas i tvättmaskin. Men ibland hjälper inte ens en omgång genom tvättmaskinen för att få kläderna att sluta lukta svett. Ibland måste du prova andra lösningar för att få bort svettlukt från kläder.

Luktborttagare är effektiv mot dålig lukt. Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Du kan också behandla illaluktande skor på samma sätt.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Luktstopparen fungerar också bra. Du kan köpa dem online via allt-fraktfritt.se.

få

Använd spray för att få bort svettlukt från kläder

Du kan använda dig av olika metoder för att få bort dålig lukt. Många har upptäckt sprayen Yocoair. Med sprayen så kommer du åt även inuti skor och du behöver inte oroa dig för att skada material som inte klarar av vanlig tvättmaskin.

Du kan ta med den vart som helst. Om du är på resande fot är sprayen en perfekt resekamrat.

Är det verkligen så att det luktar svett?

Det kanske är en löjlig fråga. Lukter kan vara många till antalet. Om du har glömt utrustning i din gymbag kan de börja lukt.

En sko lukt spray som också är till för kläder kan ha ämnen som inte alls är bra för kläder. Det ska du tänka på. Du vill inte förstöra kläderna bara för att de luktar svett. Försök alltid att ta reda på vilken lukt det rör sig om.

Då du tvättar på fel sätt så måste du ändra rutinen

Det finns ju kläder som luktar oavsett hur man gör. Kläder av syntetiska material är ett exempel. De luktar hur man än gör. Det kan bero på att du tvättar fel.

Sköljmedel behövs till vissa plagg. få dän fotsvett från skor
Ju mer du lär dig desto bättre blir det. Så gör du för att få bort svettlukt från kläder.

För andra tillfällen så kan en smart spray vara allt som krävs för att ta bort dålig lukt som stör dig då du ska träna eller då du tar fram finkavajen som du inte använder så flitigt. Du behöver inte vänta utan produkten torkar snabbt. Du kan till och med ha den i bilen.