Måste man tala om för andra att man vill ta bort lukt?

Det finns nog inte någon som inte klagat på att medarbetare luktar på jobbet ibland. En vanlig lukt är fotsvett. Kläder är också känsliga för lukt, därför kan de även dra åt sig uppmärksamhet. Men frågan är om du kan tala om för någon att ta bort lukt.

illaluktande

Med ett bra samtalsklimat fungerar det mesta

Om du lyckas eller inte avgörs av hur du lägger upp det. Men att bara gå fram till någon och be dem att ta bort lukt funkar inte. Du kan göra personen ledsen. Andra kollegor kommer antagligen också att tycka att du är rätt så otrevlig även om de också lider av stanken.

Ett sätt att få någon annan att få bort dålig lukt i skor och i kläder är att på ett försiktigt vis ta upp ämnet. Om ni sitter och fikar eller äter lunch så kan du börja prata om hur ett av dina barn hade skor som luktade illa. Alla kan hålla med om att dålig lukt inte är kul.

När du kommit igång kan du börja prata om luktborttagare. Du kan berätta om hur du löste problemet genom att köpa en luktstoppare från allt-fraktfritt.se. Nämn också att samma spray kan få bort röklukt och att den inte skadar kläderna.

Chansen är god att din kollega som behöver ta bort lukt är medveten om detta och nu frågar dig om sprayen. Utan att vara oförskämd så talar du om var den finns att köpa. Eller så erbjuder du den flaska som du är klar med för att snabbare bli av med problemet.

Det är vanligt att vissa sjukdomar gör att du luktar. Luktstopparen fungerar mot det mesta, prova och se själv. För den kan sprayas på kläder och kroppen och ta bort lukten och skammen att lukta illa.
Ingredienserna är egentligen bara sodavatten och mineralsalt.

Det är viktigt att uppföra sig korrekt

Såra inte andra människors känslor. Även personer som du känner kan bli sårad av att du ber dem att ta bort lukt. I ett hem så är det enkelt ordnat att ställa fram en spray som kan behandla illaluktande skor och få bort dålig lukt.

Det är viktigt att vara försiktig. Men vid vissa tillfällen måste du göra något. Det kan vara någon som inte känner att det luktar. Vissa har ju nedsatt luktsinne. De kanske har funderat på en behandling länge.

Men andra får inte höra på. äcklig doft i tvättmaskin
Tänk efter före helt enkelt. Då är allt frid och fröjd och ingen behöver skämmas. Det är nästan alltid att föredra att ge sig själv som ett exempel.

Den är helt säker.

Man måste tänka på miljön, även i detta fall. Det finns flera fördelar med att använda produkter som inte är farliga.

Den måste också vara säker att använda för människor. Den är helt smärtfri att använda. Ingredienser som mineralsalt och vatten gör att sprayen även lämpar sig som deodorant. Sprayen kan användas på hela kroppen.