Massor av vinster hos Eurolotto

Är du trött på spelsajter som erbjuder klena vinster? Nu finns Eurolotto på marknaden som har riktigt rejäla vinster i förhållande till konkurrenternas. Dessutom är Eurolottos vinster totalt skattefria. OTTO Malta Limited heter det bolag som driver EuroLottos webbplats. Det är det ultimata lotteriet online samt den mest trygga spelleverantören att hitta på marknaden.

Eurolotto erbjuder kul underhållning och Europas största dagliga lottdragning. Därutöver garanteras spelarna högsta trygghet vad gäller den teknik som används genom Eurolottos plattform. Insättningar samt uttag är 100% säkert hos Eurolotto och för att få full kontroll kan du sätta din egen budget. Du kan få en överblick över samtliga dina transaktioner, insättningar och uttag på EuroLotto.

Var tionde lott hos Eurolotto ska ge vinst. Det är vinster som varierar mellan några euro upp till jackpotten på 25 miljoner euro, eller i bästa fall mer än så. Eurolotto erbjuder dessutom skraplotter, Casino samt Keno, men just deras lotteri har kvickt kommit att bli populärt med tanke på den helt otroliga jackpotten som står på spel. Lotteriet som spelaren deltar i heter Majestic Millions.

Var dag hålls livedragning genom Eurolottos webbplats. På webbplatsen finns också alltid en klocka som räknar ner till nästa dragning sker varje dag kl. 20:00 CET. Det är också möjligt att se gårdagens dragning i efterhand. Och den som vill ha uppgifter och statistik över dragningar ännu längre tillbaka i tiden kan använda sig av en integrerad kalender på webbplatsen och leta efter specifika datum.

Vad beträffar jackpotten så är det en livräntevinst som delas upp på 30 utbetalningar på 29 år. Livräntan garanteras av en av Maltas största banker. Den första utbetalningen kommer göras inom 30 dagar efter att vinstdragningen har ägt rum.

Var lott kostar 2€ och kan köpas fram till klockan 18:00 CET samma dag dragningen sker. Ett lottnummer utgörs av 5 siffror samt 2 bokstäver. Det räcker med att matcha första numret i ordningen för att det ska generera vinning. Ju fler nummer (och bokstäver) du matchar desto större blir givetvis vinsten.

Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2€ och 50 000€. Så det är riktigt generösa vinster med tanke på att var tionde lott genererar vinst. Och just att det blir vinst redan vid första nummermatchning är någonting som lockar flera spelare. För att inte tala om jackpotten. Då gäller det dock att matcha alla siffrorna och båda bokstäverna.

Den som handlar lotter efter kl. 18:00 CET får så klart ta del av kommande dags dragning. Resultatet av dragningarna läggs ut på webbplatsen efter kl. 20:00 samma dag för dragning.

Välj dina fem främsta lyckonummer och två av dina favoritbokstäver. Dina Majestic Millions-lotter väljs enkelt på Eurolottos webbplats och du kan obehindrat välja att tillägga hur många lotter du önskar med olika siffer- och bokstavskombinationer.

Det är simpelt att spela genom Eurolotto. Först och främst fyller du i registreringsformuläret via webbsidan. När du fått en bekräftelse skickad till din mejl så kan du logga in och utföra din första insättning. På sidan för lotteri kan du därefter välja ditt lottnummer. Du kommer erhålla ett kvitto omedelbart på skärmen samt ett e-postmeddelande som informerar om att du är med i dragningen. Varje spelare ska bekräfta att den är över 18 år och har läst och accepterat Eurolottos regler samt villkor. Första gången du gör en insättning erhåller du en välkomstbonus, vilket ger dig ännu mer pengar att spela för. Eurolotto skickar ideligen ut nyhetsbrev med kampanjer.

OTTO Malta Limited är ett företag som är registrerat på Malta och innehar registreringsnummer C 44085. är ett dotterföretag till det svenska företaget Cherry AB som bildades redan 1963 och har en lång erfarenhet av spel. Cherry AB har ca 2000 aktieägare och deras B-aktie är noterat på AktieTorget.

Den som har frågor kan vända sig till kundtjänsten som har öppet dygnet runt. Det finns möjlighet att antingen få hjälp per telefon, via e-post alternativt livechat.