Köp en modern etikettmaskin

Mängden etiketter har ingen betydelse. Det är alltid en fördel att kunna jobba på ett effektivt och professionellt sätt. Har du funderat på att köpa en etikettmaskin som kan sköta din etikettering?

Den måste vara enkel att hantera. En manuell etikettmaskin kan fungera lika bra den. Arbetet går snabbt och smidigt.

Hur du placerar etiketten har betydelse

Det man inte får glömma bort är att man med etiketteringen måste få en god placering. Om saker som streckkod skrynklas för att etiketten inte hamnar på rätt plats så är det ett problem.

Det är därför du ska ha en etikettmaskin. Du får inte flytta på etiketten från gång till gång. ALLT-FRAKTFRITT.SE säljer manuella etikettmaskiner.

Att placera ska vara enkelt. Det bör ske på ett intuitivt sätt då man använder sig av maskinen. Det spelar ingen roll vilka etiketter som används. Man laddar maskinen med etiketter på rulle och sedan så ska det bara vara att dra igång appliceringen.

etikettapplikator

Välj rätt maskin för etikettering

Det finns olika varianter. Du måste välja rätt. Läs in dig på den produkt som du vill köpa. Många gånger så är det så att enklare modeller faktiskt är att föredra.

Behöver du stora volymer av etiketter?

Många väljer att köpa egen utrustning när de ska trycka stora volymer. Idag så går det att få fatt i billiga etiketter på rulle som är otroligt prisvärda. Det blir ett bra resultat.

Kanske har du personal som kan ansvara för etiketteringen? Man kan också leja andra.

Du kan sköta det själv också. Det är ett arbete som utan problem kan göras hemifrån.

Den som du rekryterar kan fakturera dig för jobbet i efterhand.

15 sekunder kan kosta 1 kr. Lappar kan kosta så mycket som 2 kronor. Man kan utföra jobbet för 50 öre och ändå tjäna bra.

Om du använder rätt klistermärken så blir det rätt från början

Det är viktigt att tänka på kvaliteten. De ska fästa bra. Om lapparna inte fastnar så kan du inte skylla på etiketteringsmaskinen. Det blir kalabalik av allting.

En bra etikettmaskin är värd bra etiketter, det är ingen idé att snåla. göra egna etiketter Det är viktigt att tänka på papprets kvalitet. Lägg mycket tid och omsorg på utformningen.

Om du bara vill skriva i svart text kan du använda Brother P-touch direkttermisk. dustin.se är billigast.

Om du vill skriva ut i färg så ska du välja Epson7500G. Den kostar lite mer att köpa in men har låga produktionskostnader. Man kan googla.

Högblanka fotokvalitet etikettpapper på rulle i Sveriges största sortiment finns på allt-fraktfritt.

Man kan fråga andra också. Om det är en flaska som ska märkas så är det ju också viktigt med papper och färg som klarar fukt på ett bra sätt.