Hur man kan accelerera dina odds att vinna OZ Lotto

För de flesta av oss är chanserna att vinna den stora jackpotten på exempelvis OZ Lotto blott en dröm.

Men i enlighet med somliga besökare finns det sätt att accelerera sina chanser att vinna Lotto samt med flera små vinster kan det ge oss mer slantar att handla flera spel samt förhoppningsvis placera pilen i mitten och träffa den stora jackpotten.

Att kunna vinna på lotterier kommer alltid till slut ner till diskussioner om nummer, slumpen och matte.

Medan Lotto är ett spel som ej innehar någon egentlig statistik så anser fortfarande många spelande besökare att det spelar en viktig roll i detta spel.

Det finns så många annorlunda metoder för att öka våra chanser att vinna Lotto, så här innehar jag plockat ett litet antal.

Prova att plocka två låga siffror 1-15, 2 medelstora siffror 16-30 och två höga siffror 31-45 för OZ Lotto spelet, detta kan variera för annorlunda övriga länder, men i grund samt botten ska du dela det totala antalet siffror i tre separata kolumner.

Om du surfar lite och tar glimt på tidigare resultat kommer man att markera att i det långa loppet kommer det att vara en nummerserie spridd över hela antalet möjliga siffror som kommer att visas samt mycket sällan är de samtliga samlats till exempel till 1, 2, 3, 4, 5, 6 för detta är mycket osannolikt att de kommer upp.

Men om du skulle välja siffror 1, 5 i en grupp samt en grupp med 19, 26, och sista och tredje gruppen med 38, 43 skulle man få en bättre chans att vinna alldenstund siffrorna är regelbundet utspridda på samma fason som de mesta resultaten är när de dragits i på annorlunda dragningar.

En annan sak att betrakta Lotto när man spelar till exempel Oz Lotto är intervallen på de totala sex siffrorna du väljer.

Flera av resultaten kommer in i intervallet 120-150 i totalpoäng som innebära att du bör välja dina sex nummer baserat runt detta så att du igen ökar dina chanser till en vinst.

Om vi tar numren i exemplet ovan 1+5+19+26+38+43 så blir det 132 vilket ligger antagligen inom ramen för den teorin.

För att accelerera dina chanser eller odds att vinna Lotto ganska dramatiskt, borde man också se till att gardera med några extranummer, fast det är en be om något om hur mycket slantar du kan samt önskar investera.

Kanske man med dina nyvunna kunskaper skulle välja att gå med i eller starta ett syndikat?

Man kan begagna dessa metoder på Powerball, lördag, måndag samt onsdag kväll Lotto i Australien, Oz Lotto igen i Australien.

Jag innehar själv ej inhandlat en autopick (Oz lotteries websajt har en tjänst man kan använda vari systemet slumpmässigt väljer de nummer du skall satsa på) lottotalong i år samt efter jag började följa dessa enkla bestämmelse innehar jag har vunnit mycket mer än när jag bara köpte autopick. kanontips

Problemet jag hittade när jag använde autopick var att numren mestadels kom tre i grupp som till exempel 19, 20, 21 vilket är mycket ovanligt i Lotto.