Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Det är få som inte lider av fotsvett och det särskilt under vintertider då det är svårt att lufta fötterna regelbundet. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

svettlukt

Hos allt-fraktfritt.sese finns 2 luktborttagande sprayer. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Vissa skor är det bättre att kasta. Det kan visserligen vara en ide att behandla dem. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Allt kan inte återvinnas. Även skor. Sprayen är främst avsedd på skor som du fortfarande använder.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Dessa kan innehålla ämnen som är mer eller mindre hälsosamma. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer att hålla skorna i trim.

Spraya direkt i skon. Spruta på ett lager. Sen är det klart. Låt stå och verka en liten stund. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Varför går inte lukten bort?

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Byt strumpor ofta. Byt en gång om dagen. få dän kattkiss lukt Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Om man har stora besvär kan Luktstopparen sprutas direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.