Hur kan jag använda luktätare?

På gymmet kan det lukta svett då och då. Men det finns luktätare såväl som smarta rengöringsmetoder som gör att gymmet blir en trevligare plats att vistas på.

Du måste ha en rutin. Det är nästan viktigare än att börja läsa luktborttagare test. Det är klart att effekten mattas av om städningen inte sköts.

Det är a och o.

På ett gym så måste det finnas tydliga regler för användare. En sådan sak kan vara att man ska torka av maskinen som man använt direkt efter användning. För att göra detta lätt så kan man ställa ut sprayer och hänga upp hållare för pappershanddukar. Då behövs kanske inte luktätare på samma sätt.

Då är det enklare att hålla rent. äcklig lukt i tvättmaskin Dessutom så är det inte så dumt att uppmana medlemmar till att ta med sig handdukar då de tränar. Då kan man ligga på handduken.

Den torkar upp vätska bra. Varje ny medlem kan ju få en egen handduk.

Det är också viktigt att få bort röklukt på ett gym. Vissa tycker att det är helt okej att röka på ett gym. Man kan ju tycka att det borde förbjudas.

Den personliga hygienen är personlig

yocoair

Det är ändå möjligt att ge tips och råd om bättring. I luktborttagare test kan du läsa vilka produkter som är bäst.

Det betyder att det går att skaffa en bra Svettluktsdödaren spray eller liknande luktborttagning och sedan ställa den i gymmets lokaler. Luktborttagare av olika slag finns on-line på allt-fraktfritt.se

Om du ställer ut flaskan i omklädningsrummet sprayen appliceras före träningen. Väljer man Luktstopparen spray är denna hudvänlig, den som vill kan spruta under armarna och hålla svettlukten borta i 10-12 timmar.

Märk luktätare rätt

En luktätare som inte är märkt kan inte användas korrekt. Skriv gärna att luktätaren inte är farlig att använda.

Allt som luktar svett kan behandlas med några få sprayningar och det här bör också uppmuntras av personal men på ett bra sätt förstås. Om den står på en tydlig plats så används den oftare.