Handsprit på apoteket tar slut fort men här kan du fortfarande köpa desinfektionssprit

Många svenskar har fått upp ögonen för den nya smittan på senare tid. Det är många som fortfarande går på myten om handsprit på apoteket. Desinfektionssprit har lurat många. Hansprit biter ju inte på coronaviruset.

Många undrar om det finns substitut för handsprit på apoteket

Det finns helt klart alternativ till den handsprit apoteket säljer och du kan få bättre lösningar om du väljer andra produkter. Alla vet inte att desinfektionssprit inte är det bästa alternativet mot bakterier.

bakterier

På senare tid har det tagits fram tvålar som är mycket effektiva mot både bakterier och virus. Handdesinfektionsmedel med alkohol kan vara otroligt obehagliga att använda ofta.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Den antiseptiska tvålen är mycket mildare mot huden.

Den alkoholfria bakteriedödande desinfektionen får högt betyg av flera användare. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Kom ihåg att tvätta händerna

Om du inte bor tillsammans med någon så kan det hända att du har ett bättre skydd mot smitta. Med en antibakteriell spray får du ett extra skydd.

Det är inte samma sak om du har barn. Då kan barnen komma hem med virus från skolan. Man måste se upp. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Det är en god vana att ha inomhuskläder. Kläder som du har använt inne har inte smittats utifrån. Kläder som kan ha smitta kan behandlas med bakteriedödande spray eller kolloidalt silver då de inte tvättas i maskin.

Grönsaker och frukt kan sprayas med kolloidalt silver och sedan självtorka. Inget virus i världen står emot den sprayen. Kunderna gillar IONplus och Holistic extra mycket.

Du kan även använda sprayen som ytdesinfektion

Glöm inte bort ytorna i ditt hem. Med ytdesinfektion håller du viruset borta. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Fler än du kan ha nytta av den antibakteriella sprayen. Och kom ihåg att det är viktigt att ha handtvål vid varje kran. Många har bara tvål i badrummet. Ett kök måste ha en bra tvål. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.