Ett nytt svenskt specialföretag har öppnat upp och säljer desinfektionsmedel

Desinfektionsfabriken.com har fulla lager med omgående leverans.

Bolaget levererar till många andra företag i livsmedelsindustrin.

Tomflaskor, tvålpumpar och sprayers är slutsålda i hela EU. Alkohol, biocider och glycerin är också en bristvara just nu. Det leder till höga priser.

Företaget desinfektionsfabriken.com levererar desinfektionsmedel till alla som behöver. Till detta C-vitamin som pulver, mycket billigare än vitamintabletter.

Gert Strand AB har lång erfarenhet av desinfektionsmedel.

Alla produkter håller premiumkvalitet. Biocider och desinfektionsmedel är i stort sätt samma sak.

desinfektionssprit

Inte våra produkter. Vid desinfektion går en del av biociden förlorad.

Företaget har utvecklat en unik Smutsknäckare som tar död på det mesta i bakterieväg.
Vi har inte snålat med tensid i våra produkter. Smutsen har ingen chans.

Detta gör att biociden inte förbrukas till att knäcka smuts, vätning och rengöring utan kan angripa virus och bakterier med full kraft.

De är katjoniska, det betyder att de är positivt laddade. positivt laddade. De flesta virus och bakterier, inklusive coronaviruset, är negativt laddade.

Så inte nog med att de angrips av biocid som är mild mot huden men många gånger starkare än handsprit, de blir även angripna fysikaliskt med elektrisk positiv laddning.

Använd hudvänlig handdesinfektion. Många tror fortfarande att handsprit hjälper mot vinterkräksjuka. Det gör att du kan smittas lättare.

Om du vill ha bra handdesinfektion så ska du köpa produkterna som desinfektionsfabriken.com säljer. Många väljer att köpa ytdesinfektion i en smidig sprayflaska. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

För företag, vården och städbolag finns koncentrat som späds ut med vatten så att priset per flaska blir billigare. En flaska som kostar 100 kr normalt kan med koncentrat blandas för 20 kronor.

Då drygar du ut användningen längre. Det är 500 flaskor. Många kan spara upp till 500 flaskor med den metoden. För att inte tala om all dieselrök som bildas vid produktionen.

Försök att hitta andra vägar. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 1-liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Nu känner du till hemligheten bakom desinfektionsfabrikens leveranser.

Vi har nått stora framgångar med vårt triple action desinfektionsmedel. Spruta på och torka av efter en stund. 1-liters koncentratet räcker till inte mindre än 100 flaskor.

Medlet kan med fördel användas på tvättbara munskydd när det har spätts ut. Ett enkelt 32-liters visirbad finns också.

desinfektionsfabriken.com är startad för att städbolag, hemtjänst, vårdinrättningar och företag kunna beställa desinfektionsmedel och koncentrat kartongvis.
Få ner priset och värna miljön genom att köpa koncentrat i stället för färdiga plastflaskor.

Sortimentet är rekommenderat som bästa val på coronaviruset.info.