En förteckning över Dom Bästa Lotto Spelen

Om man tillhör dem som sneglat på de enorma vinster man kan vinna på ett litet antal av de nationella lottodragningarna men fort insett att man måste ha sitt hem i det aktuella landet för att kunna spela samt satsa på några utav dessa lottodragningarna?

För är man en förnuftig man alternativt kvinna så slösar man inte dina surt förvärvade pengar på att spela på Svenska Spels Lotto som har något av de uslaste och sämsta oddsen världen har skådat.

Idag är det så antagligen ordnat tack vare Internet att du behöver inte längre vara bosatt i landet du spela i för att kunna vinna en lotto jackpot.

Så, här är en lista över 10 lotterier från hela jorden:

1. Lotto 649:

Spelet erbjuds i hela Kanada och har jackpots från $ 3. 500. 000 till $ 50 miljoner.
Oddsen att vinna jackpotten är ca 1-i-14-miljoner.
Men det bästa är att lotterivinster i Kanada, till skillnad från de flesta andra delar utav världens lotterier är skattefria.

Det innebär att du stå sig allt som du vinner (Du antagligen måste betala uppbörd i ditt fosterland, dock).

2. EuroMillions:

Under 2009 vanns en EuroMillions jackpot på $ 163. 000. 000 utav en brud i Spanien, vilket tillverkar det till det största schablonmässiga lotterivinsten genom tiderna
(Det fanns mesta Powerball besegrare, men de får livränta-betalningar och ej ett engångsbelopp).
Detta är ett bäst spel att spela för stora slantar.
Oddsen för att möta jackpotten är ca 1-i-76-miljoner.

3. Mega Millions:

Erbjuds i sorterade amerikanska delstater, kan nå jackpots hundratals miljoner dollar nivåer, men oddsen är astronomiska.

Sannolikheten att vinna jackpotten är ca 1-i-175-miljoner.

4. Powerball:

Erbjuds utav flertal spelföretag bland annat utav OZ lottery samt i utvalda amerikanska delstater med massiva jackpottar. Men oddsen kan vara mycket dåliga.

5. Lotto Maximalt:

Nytt kanadensisk spel med höga jackpots som också erbjuder ett spel-i-ett-spel med en bättre möjlighet att vinna en miljon dollar.

6. Cash 5:

Flera typer av spel i vissa amerikanska delstater, men med likartade bra odds, vanligtvis kortare tid än 1-på-999, med jackpots på hundratals dollar i sortimentet.

Det är lättare att vinna på detta spel än de stora lottospelen.

7. Kontant For Life:

Terminal spel som erbjuds utav flera amerikanska delstater samt kanadensiska provinser.
Vanligtvis erbjuder högsta vinsten på $ 1000 per vecka för livet, med förhållandevis goda odds för att vinna omkring 1-på-1, 25 miljoner.

8. Super 7

Är ett Oz Lotto: Erbjuder stora jackpots, mestadels i tiotals miljoner dollarklassen med odds på omkring 1-på-45-miljoner.
Erbjuds i Australien via ozlotterie.com

9. Scratch-off:

Nära nog var världsomspännande lotteri offererar omedelbara scratch-off lotto talonger.

Det finns många varianter av spelet med olika priser och annorlunda odds.

Men den viktigaste punkten för dessa varianter av spel är att du inte ska avvakta på siffrorna som ska dras för att se om man är en besegrare – du känner till omedelbart.

10. Tattslotto:

Erbjuds i Australien oxå detta genom Oz lotterie.com

Ganska anständiga odds, med ca 1-i-8-miljoner, med ganska anständiga priser, även om vinsterna inte är så stora. Klicka Här

En sista inlägg till listan.

Flertal av spelföretagen offererar att man kan provspela helt avgiftsfri, jag registrerade mig på OZ lottery samt fick en gratislotto som vid dragningen gav mig ?