Du vet antagligen att grape tonic används för att spä ut drinkar?

Du glömde ingredienserna och gästerna börjar dyka opp. Nu kanske du överväger att det får bli ren vodka, men så måste det inte bli. Räddningen är närmre än du tror använd din läskmaskin, blanda i läskkoncentrat, starta din Sodastream och festen är räddad.

Om du har en Sodastream kan du göra god grape tonic

Men din Sodastream är verkningslös om du inte har alla ingredienser på plats. Få det under kontroll tidigt. Agera aktivt.

grapefrukt

Använd smakessenserna för att få liv i dina drinkar. Det finns läskkoncentrat som ger en fantastisk smak. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Använd dina koncentrat. Fråga gästerna vad de vill ha att dricka när de dyker upp. Om någon vill ha grape tonic är det bara att servera det. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

Prova till exempel Aromhusets Indian Tonic. Mycket stark smak, man kan ta häften Indian Tonic och hälften sockerfri Sockerdricka så blir det i styrka som Grapetonic.

Barnen måste ha andra alternativ

grape tonic fungerar även att dricka utan alkohol. Dessa kan komma väl till pass både för barn och för gäster som inte vill dricka alkohol av olika skäl.

Läskmaskinen kan även tillverka cola och julmust. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Om du använder en Sodastream och essenser får du läsk som innehåller mindre socker.

Du hittar Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Vissa aktörer blandar ut sina essenser med sötningsmedel, det gör inte Aromhuset.

Det är bra att ha en extra kolsyreflaska hemma. Den tar ju alltid slut så fort. Sodastream är störst på kolsyra vilket har det goda med sig att AGA och Vikingsoda ofta kör kampanjer och säljer väldigt billigt. ÖB brukar säljer produkterna.

Storkök har behov av större volymer, därför brukar köken dra särskilda kopplingsslangar mellan läskmaskinen och seriekoppla den. Då slipper man byta kolsyreflaska så ofta och det blir ännu billigare.

Tänk nytt

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Matcha som du vill. Efter ett tag vet du vad som går ihop och inte. Du kan också googla efter tips.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan även mixa vin. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Om du ska göra bål kan läskmaskinen hjälpa dig. Skapa smaker som du vill. Färgen fixar du till direkt. kinin läsk Dessutom så är det lätt att fylla på bålet då det tar slut. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Du kan bjuda in till fest när som helst. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.