Det har aldrig varit enklare att ta bort ta bort dålig lukt

Tyvärr är det många som lider av fotsvett idag. Vissa lider också på sommaren då sandaler utan strumpor kan leda till en lukt som är både pinsam och obehaglig.

Men det är inget att skämmas för. Om du vill göra något åt illaluktande skor så kan du testa att ta bort dålig lukt med en spray som är till just för detta. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

yocoair

allt-fraktfritt.säljer fler varianter av luktborttagande spray. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Vissa skor är det bättre att kasta. Men innan du kastar dem kan du prova att ge dem en behandling med sprayen. Om skorna ändå ser för risiga ut spela fotsvettEN nog mindre roll.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Det gäller skor med. Använd bara sprayen på skor som du tycker det är värt att rädda.

Så kan du ta bort dålig lukt med spray mot svettlukt

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Skorna håller sin goda kvalitet.

För bästa effekt påförs sprayen direkt i skon. Applicera ett lager. Du behöver inget mer. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Titta på dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Det är också viktigt att byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. äcklig doft dödare Att byta strumpor ofta innebär att risken för svettlukt minskar. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Du tvättar väl fötterna i duschen också? Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Både skor och fötter måste ju behandlas.