Det är slut på handsprit på apoteket var kan du köpa desinfektionssprit nu?

När fler och fler svenskar insåg att Europa hade drabbats av en pandemi som inte tycktes bry sig om gränser eller språk blev det panik. Flera har redan köpt handsprit på apoteket. Det finns bättre val än desinfektionssprit. Särskilt inte mot coronavirus som har visat sig vara en mycket lömskt smitta.

Allt fler frågar sig om det finns andra alternativ till handsprit på apoteket

Om du tror att de bästa varumärket är handsprit apoteket så tror du fel. Det är väl känt att desinfektionssprit inte fungerar mot vanliga virus.

virusskydd

Om du använder handsprit ofta så kan du få problem med huden. Rengöringsmedel med alkohol kan göra att huden torkar ut.

Det är knasigt att folk rusar till butikerna för att köpa handsprit som inte fungerar. Om du köper en antiseptisk tvål så kan du vara säker på att den verkligen dödar viruset.

Genom att köpa en alkoholfri bakteriedödande desinfektion vet du att den är skonsam mot dig. Produkter som katjonisk handdesinfektion kan användas när som helst på året.

Alla som du bor med måste ha rena händer

Om du bor själv så kanske du kan hålla smittan stången. Gardera med antibakteriell tvål och spray.

Svårare blir det om du har barn hemma. Om de går i skolan trots att det råder pandemi i Europa finns risken för att de kommer hem med virus. Man måste vara försiktig. Barn måste lära sig att tvätta händerna genast då de kommer hem.

Just nu måste du byta kläder oftare. Det är bra om man har kläder för inomhusbruk. Kläderna är nog inte smittade då. Om du vet att kläderna har exponerats så kan du spraya bakteriedödande spray på dem.

Man kan spraya grönsaker och frukt. Sprayen övervinner alla virus. IONplus och Holistic är bäst.

Spraya med antibakteriell spray för att få god ytdesinfektion

Rengör även ytorna på jobbet. Du kan bruka ytdesinfektion för att se till att viruset inte följer med hem. Matkassarna kan ha viruset på sig.

Lär alla som finns i ditt hushåll hur man ska använda en antibakteriell spray. Tvål ska finnas överallt där du tvättar dig. Tvål ska inte bara finnas i badrummet. Ha det i köket också. Det är bättre än HANDSPRIT FRÅN APOTEKET.