Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

Vissa kan ha coronavirus utan att de får några symtom. De flesta vet vad coronavirus är idag. Inledningsvis trodde man inte att barn kunde smittas av coronavirus.

Dessutom har det visat sig att djur kan smitta människor. Man måste inte krångla till det. Djur kan få mängder av virus som sedan kan överföras via pussar.

influensa

Då är det kört. Om du inte ens insåg att detta var möjligt vet du inte att du nu är en person som kan smitta andra. Corona är inte samma sak som influensa.

Man vet hur man ska hantera en säsongsinfluensa. Forskare säger att smittotiden för cononavirus är flera veckor. Den som har en bakteriedödande spray går inte säker för det.

Du vet du att du har smittats av coronavirus

Det finns förstås symtom som vi nu känner till som symtom för Corona smitta. Man brukar säga att feber och hosta är vanliga symtom. Om du hostar kan du vara smittad. Om problemen är allvarliga ska du söka hjälp.

Ibland kan man tro att man har influensa istället. Antingen har man ont i lederna eller i huvudet. Vissa drabbas av svår trötthet. Om du inte kan andas så ska du söka hjälp. Vänta inte för länge.

coronavirus har olika effekt

Det är också viktigt att förstå att vi verkar reagera olika på coronavirus. Viruset kan även göra så att man tappar luktsinnet, det har man sett i USA. Vi verkar inte ha samma symtom i Sverige.

Alla som smittas reagerar olika. Det är olika hur svårt sjuk man blir.

Ska du ta dig till en teststation och se om du har smittats?

Har du flera symtom så kanske du måste testa dig. Vet du att du har cononavirus så kan det vara bra att testa sig ändå. Rätt tips och råd är viktiga.

Om du ändå är hemma så kanske det fungerar ändå. Se till att inte umgås så mycket med andra när du är sjuk. När sjukdomen ger med sig så kan du leva som vanligt igen.

Man brukar rekommendera att dricka vatten och att vila. Det är möjligt att hjälpa det egna immunförsvaret genom att äta C-vitamin. Den som är smittad kan öka den dagliga dosen av C-vitamin.

I USA tar man kolloidalt silver 15 ml morgon och kväll i förebyggande syfte och 15 ml per timme om man smittats. bakteriedödande medel Medlet säljs fortfarande i Sverige även om det inte lägre är ett kosttillskott.

Kolloidalt silver i torkad form är ofarligt. Då dör viruset. Bästa fabrikat är IONplus, Holistic är näst bästa.