Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Det är jätteviktigt med antibakteriell tvål under en pandemi. När många är oroliga för att det är slut på handsprit på apoteket kan vi konstatera att den ändå inte hjälper mot coronavirus. Tvål är oftast bättre än handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Men det är inget substitut för handtvätt. Inget hem är komplett utan en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Tänk dock på att influensa och andra bakterier och virus kan ta sig in i ditt hem på andra sätt. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Så kan du använda dig av bakteriedödande spray för att skydda dig

En bakteriedödande spray har många användningsområden. Ditt hem får mindre bakterier på ytor som du använder ofta. Just handtagen är det många som glömmer bort.

En coronasmittad person kan ha tagit i samma dörrhandtag som du. Då har du smittan på händerna igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Om du hade sett till att även använda ytdesinfektion på handtaget hade risken minskat avsevärt. Använd handskar om du är ute. Om vi har en pandemi så är det extra viktigt att använda handskar.

Smörja gärna in handtagen med en bakteriedödande spray

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Handspriten dödar inte alla virus. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Sprayen tar hand om det mesta. Den fungerar på ytor som du måste ta i.

pandemi

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Produkten torkar snabbt.

Med en riktigt bra antibakteriell produkt behöver du inte överdriva

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen och räcker länge.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Sura ut på nätet och köp hem produkten.