Den antibakteriell spray låter dig rengöra det mesta

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Det är ingen ide att köpa handsprit mot corona. Om du har köpt hem en bra tvål behöver du inte leta med ljus och lykta efter handsprit. Det kan ändå vara värt att köpa hem antibakteriell spray.

Med en mångsidig bakteriedödande spray är du säker. Men det är inget substitut för handtvätt. En antiseptisk tvål kan visa sig vara din bästa investering.

Virus är ofta luftburna och kommer in överallt. Man vet nu att coronaviruset kan överleva i flera dagar på plast. Med en antibakteriell spray har du övertaget.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Den bakteriedödande spray ger ett bra grundskydd. Den kommer att döda virus som finns på bord, stolar, bänkar och handtag. Just handtagen är det många som glömmer bort.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Då har du smittan på händerna igen. Vaggas inte in i en falsk säkerhet.

Nu ångrar du dig kanske att du inte använde ytdesinfektion. Många som jobbar i offentliga miljöer använder handskar. I varje fall då det inte bara handlar om vanlig influensa utan en pandemi som innebär en livsrisk för många.

Handtagen kan vara riktiga smittspridare

Det är inte säkert att en spray med handsprit kan döda alla virus. Det kan vara så att handspriten inte ger ett fullgott skydd. Antibakteriell ytdesinfektion har en bevisat bättre effekt.

Den antibakteriell spray är både enkel och smidig att använda. Gnid inte in sprayen på händerna. Du kan spraya på de flesta ytor.

handtvål

Gå aldrig ut utan bakteriedödande spray. Du kan spraya direkt på dörrhandtaget.

Det finns ingen vits med att överanvända

Folk omkring dig har influensa symtom och du är orolig. Det är viktigt att använda produkterna på ett sparsamt sätt. En antibakteriell handtvål och bakteriedödande spray kan användas flera gånger om dagen.
Varumärket Smittstopp levererar alltid. Finns på nätet.