Bolaget som har kapacitet att leverera handdesinfektion i Sverige syns inte i sökmotorerna

Hela EU har slut på viktiga material just nu. Det gäller även produkter som alkohol. Corona gör att priserna stiger. coronaviruset.

De kunder som valt att handla hos allt-fraktfritt.se och desinfektionsfabriken.com har fått sina varor direkt.se (och för företagskunder desinfektionsfabriken.com) har trots detta sedan första dagen av pandemin kunnat leverera handdesinfektion, desinfektionsmedel för ytor och virusdödande handtvål.
I sortimentet hittar du även C-vitamin som pulver.

Helt osynliga i sökmotorerna. Oftast så brukar större apotek hamna högre upp i listorna.

smitta

Problemet är att apoteken och företagen inte har något att leverera. De brukar bara kunna sälja handsprit, handsprit som inte fungerar mot vanliga virus. Det dödar inte smittan.

De som söker efter alkoholfri handdesinfektion hittar inget att köpa. Produkter av hög kvalitet är slut på lagret. I kristider kan du faktiskt köpa desinfektionsmedel baserade på klor, finkeloljor och blekmedel.
Så fort viruset är borta blir de förbjudna igen.

Det kan bli så att folk får problem med huden istället. långvarigt bruk av spritprodukter och tillfälligt godkända ämnen.

Företaget allt-fraktfritt.se har flera krispaket till försäljning.se har bra handdesinfektion i olika storlekar och fabrikat. Köp gärna hem Ytdesinfektion i stora sprayflaskor. Produkter från Smittstopp säljer också bra.

Desinfektionsmedel för visir och skyddsglasögon samt desinfektionsmedel för desinfektionsbad tillhandhålls på desinfektionsfabriken.com. Man kan säga att det är en grossist.

Det finns vissa desinfektionsmedel som går att späda ut med vatten. Då gör du en bra insats för miljön samtidigt som du sparar en slant.
Städbolag, företag med anställd personal och vården är de vanligaste kunderna.

Företag och organisationer kan välja bland ett större sortiment med flera koncentrat.

Det är Gert Strand AB som har lanserat produkterna. Firman levererar exempelvis tomflaskor och desinfektionsmedel. Man har också doseringspumpar i sortimentet.

Man har snabbt anpassat sig. Koncentraten som normalt säljs i fat och IBC säljs nu i 32 ml, 105 ml, 1 liters, 2,5 och 5-liters förpackningar.

Försäljningen av flaskor och pumpar stängdes ner så dessa används nu till egna desinfektionsmedel.

Därför har man kunnat leverera när alla andra har slut på desinfektionsmedel.

Men om många företagskunder skulle upptäcka företaget på samma gång kommer de att gå slut på tomflaskor. Därför är det bra om man kan spara tomflaskor och bara köpa desinfektionskoncentrat. Det kan du spara mycket pengar på.

Produktutvecklingen fortsätter. Köp stora hinkar så att du har hemma när du behöver. desinficering Du kan även använda det som rengöringsbad.

Den särskilda sprayen är ny. Låt sprayen verka i 20 sekunder.

På desinfektionsfabriken.Du kan beställa kartongvis av desinfektionsmedel på desinfektionsfabriken.com.

Det är ett bra coronakit.Många besökare kommer därifrån.

Du får ingen hjälp av sökmotorerna, sök på Smittstopp istället.