Bjud vänner på cola zero och sockerfri sockerdricka

Det är inte bra med socker. Socker finns i allt. Vanlig mat kryddas med socker och det är svårt att hitta godis som inte är utan det vita giftet. Du kan ju prova att köpa hem cola zero.

Andra är mer hälsomedvetna och håller sig till dieter. Det brukar vara okej att dricka cola zero eller sockerfri sockerdricka ändå. Läsken kan bli avslagen.

Gör egen cola zero hemma

sockerfri

Cola som köpts i butik blir snabbt avslagen. Colan blir snabbt avslagen. Kanon när du har ont i magen men inte alls kul då du vill få god läsk.

Om du har en läskmaskin så slipper du det problemet. Då kan du göra läsken så som du vill ha den. När du väl köpt dina koncentrat kan du börja att göra egen läsk.

Köp sockerfri sockerdricka eller cola zero så har du läsk när du vill. Då behöver du inte tänka på sockret.

Alla tillverkare använder sötningsmedel i sina produkter idag. Aromhuset är inte en av dem.

Perfekt för festen

Ibland kanske andra vill ha sockerfritt? Det är inte säkert att alla gillar din hemmagjorda Champis.

Om det står utan socker så måste det ju vara utan socker. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. Det kommer att väcka förvåning.

Då är det bra att bunkra upp med smakessens. Välj de essenser som passar för tillfället.

Då passar det bra med Sockerfri läsk

Du ska inte begränsa dig när du har en läskmaskin. Du kan göra drycker när du vill. Prova dig fram. Prova att göra eget mineralvatten.

Du får kraftiga smaker redan vid 2 droppar.

Du kan göra egna kombinationer också. Vissa smakkombinationer passar inte ihop. Att blanda i lite Cola i julmusten kanske inte är någon höjdare direkt. Dessutom så måste du se till att hålla dig till instruktioner.

För mycket koncentrat är inte gott. smaker till sodastream Den läsk du gör själv blir billigare. Du får snabbt den rätta smaken. På så vis så har du alltid drycken som du drömmer om.