Både rejäla och många vinster hos Eurolotto

Nu för tiden lanseras nya spelsajter online på löpande band. Spelmarknaden på webben är en hastigt tilltagande marknad. Men konkurrensen bland aktörerna är hård och för att sticka ut gäller det att tillhandahålla både många och höga vinster. Eurolotto är ett casino online som verkligen gör det. Ett av deras mest populära spel är lotteriet Majestic Millions. Var tionde lott ska bringa vinst och den som tar hem jackpotten kan roa sig med 25 miljoner euro. Det är en av marknadens mest generösa jackpottar.

Den som vill delta i lotteriet väljer sina egna nummer och bokstäver åt sin lott. Var lott består av fem nummer och två bokstäver. En lott kostar 2 euro, och den som endast har ett nummer rätt vinner sin lott tillbaka. Vinsterna innan jackpotten varierar mellan 2 euro och 50 000 euro. Eurolotto erbjuder smidiga utbetalningar av vinster.

Vad beträffar jackpotten så är det dock en livräntevinst som finansieras och garanteras av en av Maltas främsta banker. Den som får full lottrad kommer få sin första utbetalning av vinsten inom 30 dagar efter dragningen. Därefter kommer den resterande vinsten betalas ut på ytterligare 29 utbetalningar på 30 år. Det vill säga att utbetalningarna äger rum cirka en gång om året.

På Eurolottos webbplats finns en ingående vinstplan som visar övriga aktuella vinster. Det blir till exempel utdelning om man har blandat nummer och bokstäver korrekt i sin lottrad. För vinsten innan jackpotten krävs 6 rätt, vilket genererar 50 000 euro. Mer detaljer På den här sajten.

Dragningarna i lotteriet sker var dag live klockan 20:00 CET. För att kunna delta i samma dags dragning så måste lotterna köpas före 18:00 CET. Det finns en klocka som är integrerad på Eurolottos webbplats. Den räknar ner till nästa dragning. Har man köpt lotter efter klockan 18:00 CET så kommer lotterna gälla för nästkommande dags dragning.

Eurolotto är noga med att understryka att deras plattform är 100 % säker och trygg. Och registrerade användare kan känna sig säkra med både insättningar och uttag. Dels är Eurolotto måna om att sina spelare bör spela säkert för egen skull och inte riskera att hamna i spelmissbruk. Således är det möjligt att justera sina insättningar och sätta ett tak för hur mycket pengar man kan sätta in och spela för.

Att bli användare hos Eurolotto är tämligen lätt. Först och främst måste man dock vara över 18 år och självklart måste man godta de regler samt villkor som Eurolotto ställer upp. Om dessa grundläggande delarna är uppfyllda är det endast att uppge sina nödvändiga uppgifter. När registreringen gått igenom skickas en bekräftelse till den angivna e-postadressen. Efteråt kan man komma igång och utföra sin första insättning.

Uppstår det frågor på vägen som det måhända inte går att finna svar på via Eurolottos webbplats, så är det ständigt möjligt att kontakta den mycket flexibla kundtjänsten som håller öppet dygnet runt. De kan svara på frågor som exempelvis handlar om registrering, insättningar samt uttag m.m. Kundtjänsten kan antingen nås via telefon, mejl eller live-chatt.