Australian Superdraw – Oz Lotto

Australiska Superdraw – Det största Oz Lotto för alla på oz lotteries

Oz SUPERDRAW Jackpott AUS $ 31. 000. 000 En AU dollar är ca 7 kronor….

Nästa dragning händer den 29:e

Australiska Superdraw – eller Lotteri Superdraw – skänker flesta jackpots att vinna än alla vanliga veckolotto spel inklusive nationella spel som Oz Lotto och Powerball.

Det australiska Superdraw sker bara vanligen 7 alternativt 8 gånger per år – mestadels vid speciella tidpunkter i den australiska kalendern som australiska helgdagar eller runt jultid och nyår tid.

Medlemmar av den australiska Lotto Bloc pool skänker delar utav sina intäkter från deras vecko spel som Oz Lotto, lördag Lotto, Powerball, etc, för att bekosta detta speciella Superdraw spel.

Bonus: Just nu får man spela 2 lotter gratis. För att spela så Klicka Här.

Typiska australiska Superdraw Jackpottvinster är allt från AUS $ 20 miljoner till den fantastiska på $ 30. 000. 000

Men vid sidan utav Superdraw finns ett annat enormt Australia spel – det är Megadraw – som offererar ännu mesta jackpots än Superdraw.

Detta – Megadraw – sker blott en gång per år runt jul samt nyår.

En Megadraw jackpot är allmänt runt $ 30 miljoner och innehar också nått en förbluffande $ 32 miljoner – vilken fantastisk avstamp på det nya året skulle det inte vara att äga en enorm avans på ett spel?

Det australiska Superdraw betalar ut de största jackpottarna och skänker de bästa oddsen att vinna på lotteri än nästan alla lotto spel i Asien / Stillahavsområdet.

Superdraw ger bättre valuta för pengarna även jämfört med de vanliga vecko Lottery spel som onsdag Lotto, Powerball & Oz Lotto – det beror på det faktum att jackpots är så mycket högre men oddsen att vinna och kostnaderna för att delta är samma som varje vecka analog – lördag Lotto.

Australian Lottery Superdraw – NSW Lotteries…

New South Wales Lotterier – NSW Lotterier – är en del av det australiska Lotto Bloc som tillsammans erbjuder australiska Superdraw spel vid sidan utav Oz Lotto bland andra.

NSW Lotterier innehar existerat efter 1931 och ägs utav New South Wales regering.

Varje år nära nog 1/3 av de slantar som spenderas på NSW Lottery spel går tillbaka till regeringen samt över 60% utav begagna pengar sätts direkt tillbaka till lotteri priser – en av de högsta avkastningarna bland världens lotto spel.

NSW Lotterier – OzLotteries

NSW Lotterier innehar ett kooperation med OzLotteries i ett strategiskt samarbete som tillåter spelare från hela världen för att köpa lotter på webben för nära nog samtliga NSW Lotto spel.

Genom OzLotteries – ett utav de mest respekterade samt etablerade online-lotteri säljbolag online – kan man kan spela lotteri online med NSW lotteri – och det inkluderar den australiska Superdraw därtill samtliga de andra veckovisa spelen som Oz Lotto, Powerball, lördag Lotto etc.

Vem kan spela?

Som med de mesta nationella lotterispelen som styrs av regeringarna runt om i världen, skulle man normalt ha behövt att leva i det berörda landet att minsann övervara någon av dess spel.

Men nuförtiden, tack vare den autentiska samt auktoriserade onlineförsäljningen av bit som OzLotteries & TheLotter, kan du spela de mesta lotterier från bekvämligheten av ditt eget hem, även om var i världen du bor.

Detta gäller alla spel som erbjuds av NSW Lotterier, inklusive det australiska Superdraw och Megadraw spel och Oz Lotto och du kan välja dina siffror på Superdraw hemifrån på webben samt inhandla dina biljetter om du bor i Australien eller någon annanstans i jorden.

utanför Australien och önskar spela Australian Lottery Superdraw alternativt Oz Lotto och få en försäkran att spela på nästa tillgängliga dragning eller blott önskar njuta av enkelheten och bekvämligheten att kunna handla lotter hemifrån i favoritsoffan.