Använd Yocoair spray och upplev hur mycket pengar du kan spara

Ingen tycker om dålig inomhuslukt. Svettlukt har en distinkt karaktär men den går att bli av med. Yocoair spray löser problemet. Detta är en ny typ av luktborttagare som kan dölja dålig lukt.

dålig

Tack vare sprayens naturliga ingredienser är den både trygg och säker att använda. Det är mineralsalt och vatten som är hemligheten. Det gör att sprayen även kan användas av barn. Just barn är ju duktiga på att komma hem med olika former av lukt. Även skor, kläder och husdjur kan lukta ibland, luktborttagaren har därför många olika tillämpningsområden.

Du spar pengar genom att använda produkten som deodorant. Verkar effektivt i 10-12 timmar. Trots detta har den full styrka och effekt mot dålig lukt, mildheten kommer av att det är livsmedelsgodkända ingredienser.

Så fungerar och -använder du Yocoair spray

För att använda Yocoair spray eller konkurrenterna Luktstopparen och Svettluktsdödaren så behöver du inget särskilt. När det börjar lukt illa tar du enkelt fram luktborttagaren och du har löst problemet. Med denna luktborttagare kan du även få luften att lukta gott. Produkten lämpar sig därför på toaletten.

Spraya direkt i dina kläder. Det kan fungera bra mot svettlukten. Man kan inte tvätta alla skor. Yocoair spray fräschar upp dina skor och de luktar som nya igen, utan att lämna permanenta spår på skonas material. Alla tjänar på det.

Men det är inte allt allt-fraktfritt.se erbjuder även Svettluktsdödaren Spray.och även i vissa sportbutiker.

Ta bort dålig lukt på en gång och andas ut

Du behöver inte uthärda stanken. spraya bort dålig lukt Men vissa verkar tro att det är svårt. Nu behöver du inte längre slänga dina kläder efter säsongen. Använd bara Yocoair spray eller någon av de andra komplementprodukterna så är problemet borta.

Kanske tar du bort dålig lukt på andra sätt? Kanske är du en av dem som lägger en bit kol i skon? Om du använder kol kan det skada dina skor och leda till att du måste slänga dem. Det är svårt att komma runt problemet om du använder kol.

Yocoair spray tar bort lukten utan att skada eller färga materialet. Det kan även tas med på resan. Då du ska åka bort på sommaren eller vintern så vet du ju inte vad som väntar. Tillvaron blir mycket enklare om du får bort de dåliga lukterna.

En luktborttagare är perfekt att ha med sig i bilen

Vissa bilar kan ha speciella lukter. Det första steget är att ta för vana att plocka bort sådant som kan klassas som skräp. En luktfri bil är en bra bil, kom ihåg det.

Om det nu ändå luktar illa i bilen så kan du använda samma sko lukt spray med vatten och salt i luften och på säten. Det gör att luften blir ren igen. Om du ska använda doftprodukter för bilen så är det smart att börja med att ta bort dålig lukt med Yocoair spray eller liknande produkt.