Använd luktborttagare och sluta skämmas för dina skor!

Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Många kan dock dra sig för att ta av sig skorna på grund av fotsvett. Att känna till problemet är en sak, att göra någonting åt det är en helt annan. Med hjälp av en luktborttagare har du kommit en bit på vägen.

Illaluktande skor blir ett minne blott med en luktborttagare

Innan du börjar måste du fundera på om du verkligen har illaluktande skor eller om lukten beror på någonting annat. Det är lätt att säga men svårt att göra. Om du har skorna på dig kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt. Du kan fråga personer runt dig.

Om det är klarlagt att du har svettlukt då är det dags att använda en luktborttagare. Om du vill ha snabb lindring av dina besvär – använd sprayen när problemet uppstår.

Hos all-fraktfritt.seHar många olika typer av Svettluktsdödare. Om du utövar sport så är Svettluktsdödaren vanligast. Luktstopparen är skonsam mot huden och effektiv mot svett, faktum är att den håller lukten borta i 10-12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

yocoair

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Det kan faktiskt vara så att dina strumpor är problemet.

Det går självfallet att använda andra metoder mot fotsvett också. Men tänk på att problemen ofta återkommer och de traditionella metoderna är ingen permanent lösning. Om du istället använder våra produkter så får du en mer permanent lösning på dina problem.

Om du vill ha störst genomslag ska du behandla både fot och skor. få bort fotsvett Då behöver du inte längre uppleva att det är pinsamt att ta av sig skorna på kalas. Du kan vara säker på att du får ett bra skydd.

Samma spray kan användas på flera sätt

Det är smart att använda luktborttagareN till dina skor såväl som till dina andra kläder. Du kan börja med att behandla skorna sedan kan du gå vidare till nästa föremål. Ju snabbare du blir av med lukten desto bättre.

Med den universella luktborttagaren kan du vara säker på att den går att den går att använda i alla rum. Produkten är mycket enkel att använda.

Trampa ingen på tårna

Föreslå inte användandet av en luktborttagare till dem som du inte tror är intresserade. Lukten är inte problematisk för alla. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Det är inte bra!