Tur med ben

Fortfarande i dag sitter jag här och skrattar när jag skriver detta.

Vi innehar samtliga sett och ja också gjort det.

Våra lyckosymboler, man bönar, man ber, man lovar sin förstfödda, skakar våra kort, upp samt ta vägen runt några varv runt bordet.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Berättade om någon som lyckades tillgängliga det.. (och hoppades att de skulle ropa de nummer vi behövde först).

Antagligen i somras var jag ny på området, gav opp bingo efter att jag flyttade 100 mil från där jag brukade att leva (prova att gå från att gå 5 nätter i veckan för att ej säga för ett totalt år! )

Min syrra var uppe samt en natt beslutade vi oss för att gå till den lokala bingohallen som jag sett vid en av mina turer till butiken.

Det kan vara bäst att veta vad folk tycker om nykomlingar.

Jag tänkte att jag skulle avvakta tills sista minuten med att gå in, så jag inte skulle ta någon annans “heliga sittplats”

(Du känner till hur de har sina egna ställen på bingohallar! )

Vid denna bingo istället för en vanlig bingo spelade de snabbisar, det är när de bara ropar siffran och inte bokstaven samt du behöver få ett fullt kort.

Min syster är inte en bingo spelare så jag var måste att förklara för henne… hon nickade samt sa att hon förstod.

Spel # 1 pågick, hon får fort en rak linje samt hon skriker BINGOOOOOOOO så det ekar och de slutar dra bollar…… samtliga ser på oss……. min syster är beredd att dö så genant var det.

Så spel fortsätter…… nästa snabbis hon gör det igen….. denna gång slutar de ej ens dragningen.. då…… helt plötsligt ser jag någonting i ögonvrån, det är någon bakom mig.

De rabblar siffror och jag försöker spela och se vad denna ilskna sak är som är bakom mig.

Märk väl att det är mitt i sommaren samt 30 grader varmt med mycket fuktig luft.

Så nästa sak jag visste satt bredvid jag utöver min syster är den här damen.. hon har en tung päls på sej.. och hon innehar ett halsband gjort utav kalkon önskeben.. vid det här laget flinar min syrra brett.. och jag är kippar efter luft.

Så börjar de vanliga spelen idag.. samt min syster (märk väl, ej en bingo spelare) väntar på G53 för en speciell avans på lite mer än 1 500 samt samma tid är önskebenstanten uppenbarligen efter ett i synnerhet nummer oxå… samt hon börjar nynna och repeterar…. samt hon gnuggar sina önskeben nynnar B7 B7 B7 samt säger ”jag slutar blossa om man ropar mitt nummer samt jag kommer att stanna i hemmet nästa vecka jag inte kommer att handla ett litet antal fler skraplotter”.

Nåväl min syrra var tvungen att göra det.. hon säger att jag behöver G53… och kalkondamen reser sig… lägger händerna på min systers kort och säger: “STOPPA G’s! ”

Jag tänker vad sjutton denna dam är helt från sina sinnen.. vilken typ utav stad är det jag flyttat till!

Samt min syster… den smarta Alice hon är… Hade berättat till kalkondamen att hon ej trodde att hennes fåglar var fullt kokta och att det saknades ett litet antal fjädrar… när de ropade B7.. och hon vann.

Nu allt jag kan filosofera är… var kan jag få tag på kalkon ben?

Jag tycker ännu att det var festligt den dagen.

Jag innehar ej sett kalkon kvinnan sedan den dagen… och önskar att jag slipper… så… men jag antar jag vill ta ett utav hennes kalkon ben!