Skrapa triss för att öka dina chanser att kamma hem miljoner

En stor dröm för de allra flesta av oss är att vinna på Triss. Ett rejält bidrag i kassan utan större möda är vad de allra flesta av oss förmodar gör lyckan total. Många vill resa, köpa ny bil eller båt, investera pengar för framtiden, skänka pengar till bättre behövande, starta ett företag, förnya garderoben… ja, möjligheterna är nog obegränsade när det handlar om att sätta sprätt på pengar.

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som förr känts som avlägsna fantasier, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en typisk arbetare som dag ut och dag in följer samma mönster och lever på samma budget. Dröm blir till verklighet. Klicka Här för Skraplotter tips.Skraplotter info Finns här.

Att vinna på Triss är egentligen någorlunda lätt, cirka var femte lott ger vinst. Dock så är de flesta vinster mindre, från 25 kronor och uppåt, men man blir ju inte direkt miljonär av att vinna 25 kronor på Triss.

Vill man vinna större vinster så är det desto svårare, för de är sällsynta. Har man tur så skrapar man fram 3 TV-rutor vilket innebär att man får ytterligare en lott att skrapa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster erhåller man om man skrapar fram summor inuti klöversymboler. För många är månadsvinsterna de allra mest lockande med tanke på att det inte endast ger en en massa pengar utan även stabilitet och säkerhet för massor år framöver. En miljon kronor är dessvärre lättare än man kan ana att sätta sprätt på, men en rejäl extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år och ca hälften av denna summa går åter till spelarna. De som sannerligen kan säga sig vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det finns självfallet ännu fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men även på alla de kittlande reklamerna man märker av i samhället, vem minns t ex inte det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det!»? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger vinst på upp till 200 000 kronor. Tialotten har således lägre pris än Triss, men dessutom lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att lägga pengar på dessa små skraplotter om och om igen. Många människor gör det rituellt varje dag, vecka eller månad, medan andra gör det stundtals, när de får ett infall. Vissa gör det i par, andra för sig själv. Några gillar att skrapa virtuella lotter på nätet samtidigt som andra föredrar de klassiska papperslotterna. Hur man än väljer att skrapa sin lott så är det en sak som förenar samtliga som spelar, nämligen drömmen om att vinna stort på triss.