Skippa tvister om vinstdelning

Det innehar alltid förekommit ett antal fall utav tvister på vinstpengar då det handlat om stora slantar på bingovinster.

Det hände totalt härförleden att en domare fått frysa inne en avans på banken tills en bråk är löst och i förutvarande veckan fastställde hovrätten i London ett mål om en aktietvist över ett £ 100. 000 National Game pris, som innebära att personen som vann priset inte behövde avskilja det med de lirare som tvistade om segern.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Om £ 1. 000. 000 Mecka Millionaire fallet promenerar på samma sätt verkar det som om muntliga överenskommelse man gör med din klubb att avskilja prispengar inte betyder någonting.

Med samtliga dessa annorlunda priser som finns att vinna nuförtiden antar jag att det är en bäst idé att formalisera en överenskommelse med dina kompisar så att det inte kan existera några missförstånd om vem som får vad när en i din ansamling innehar turen att vinna den stora vinsten.

Bingo spelarens avtal
Nu kan det verka en del knepigt för jag har ej hittat något bäst förbindelse för Bingospelare att luta sej emot, men å andra sidan så finns det mycket bra info för lotteri samt Lotto syndikat att bringa hem på webben.

Bingogrupper är vanligtvis mycket mindre än lotteri syndikat.

Allmänt i en förening blir det en grupp vänner på en eller ett par tabeller alternativt 2 till 4 spelande besökare.

Om man lirar i en grupp utav med vänner, låt ej ett missförstånd över eventuella vinstpengar demolera er frändskap – formalisera ert muntliga avtal ni innehar producerat till varandra via ett blankett.

Med de nya stora priserna, är det dags för bingospelare att skydda både sej själva sina kompisar och de rimlig resultaten.

Om man lirar tillsammans med en grupp regelbundet, då är det värt att ta två sekunder för att fylla i samt signera ett formulär.

Det kommer att kunna bliva ett bäst belägg att visa upp om en tvist skulle bilda.

Var medlem i gruppen ska underteckna formuläret och få någon totalt utomstående att bevittna det samt skriva under också.

Gör en avbild för varje spelare och stoppa undan originalet på ett absolut ort.

Om du lirar med annorlunda kompisar under veckan, kan du använda ett avtal för varje grupp – man är oxå välkommen att byta avtalet eller addera anteckningar om det skulle tarva.

Missa inte att ange ett datum hur länge du önskar att avtalet avlöpa.

Det kan agera som om detta är lite knepigt samt för att vara just – man kanske ej tycker att det är erforderligt.

Men om du var med i ett lotterisyndikat skulle man göra samma sak, samt med avsikt på nivån på prispengarna idag – varför skulle du ej utföra åtgärder?

I synnerhet om det visar sig att muntliga förbindelse inte är förpliktande även i fortsättningen.

Själv skulle jag hellre behålla en frände än få slantar.

Det är enkelt för missförstånd att kravla in i en grupp när det handlar om stora summor pengar.

Så om samtliga vet var de står i en bingogrupp, är det mindre ganska att tvister ska hända.