Paf – ett av internets mest populära spelbolag

Sedan 1999 har spelbolaget Paf existerat på webben och erbjudit spelare att satsa online. Bortsett från att tillhandahålla sina spelare en lång rad av flertalet roande vadslagningsalternativ, är de också kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en rejäl andel för att stödja och förbättra livet för lokalbefolkning i området de är i. Tips: Klicka på denna länk.

Paf

PAF startades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet inom vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att tillhandahålla i form av en effektiv samt underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flera olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket och fotboll.
Som spelare av Pafs skilda sportevent har man flera olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flertalet sportevent såsom fotbollsspel. Bland annat kan man få del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf är man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder än så länge ett brett sortiment av olika vadslagningsgränser för diverse sporter.

För att kom igång och spela hos Paf måste man först göra en insättning och detta är enkelt och kan göras via olika metoder. Bland annat kan man använda sig av olika betalningsmetoder via webben som Neteller och Moneybookers, men det finns också möjligheten att använda sig av MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av olika erbjudanden som vanligtvis gynnar ens spelande när det handlar om vadslagning på olika aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan delta i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor utdelning som innefattar en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har dessutom haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde få del av och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För mer upplysning om Paf, diverse sportevent och erbjudanden är det bara att läsa mer på deras webbplats eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla samt framtida kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar allehanda europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för både professionella och hobbyspelare, som får chans att ta del utav deras bettingsalternativ.