Nu för tiden är det möjligt att skrapa lotter även på webben

Svenska lotter kan man köpa antingen hos spelombuden som finns utspridda runt landet eller online. Exempelvis spelsajter såsom svenskaspel.se, svenskalotter.se alternativt bet365. Det finns flera svenska lotter att selektera bland och de kan skifta mellan spelsajterna. De svenska lotter som finns hos spelombuden brukar vara av standardsort – Triss och Tia.

Att spela på svenska lotter är en stadig spänningshöjare i vardagen, oavsett om man spelar med hjälp av fysiska svenska lotter, eller på virtuella lotter online. Somliga säger att känslan av att skrapa fram sin vinst på en «riktig» lott är oslagbar och kan inte bytas ut mot att skrapa på virtuella lotter, men allt fler finner att lotterna online skänker precis samma känsla som de fysiska. I verkligheten har man chans på samma vinster och samma förluster oavsett ifall man spelar genom papperslotter eller lotter på internet.

Att spela på svenska lotter på internet är en marknad som utökas och växer för varenda år som går. Att kunna spela online för spelande tillgängligt för samtliga, när som helst och var som helst. Äldre människor kan utan stress sitta hemma framför datorn och skrapa sina svenska lotter och har man en långtråkig stund på kontoret så kan man pigga upp dagen med att skrapa en lott via webben.

Något som är relevant att minnas när man ger sin in i spelvärlden – oavsett om man håller sig till onlinespel eller avnjuter sina lotter på mer traditionsenligt sätt – är att spela med måttlighet. Många drabbas enkelt av speldjävulen och tappar kontrollen över sitt spelande. Det som skulle vara en spännande lott eller två per vecka blev till svåra skulder hos både släkt samt banker. Man tror lätt att den där vinsten blott är en enda lott bort – en gång efter en annan.

Att spela på svenska lotter ska vara ett nöje i sig, men ett kontrollerat sådant. Att sätta upp en spelbudget per vecka är ett bra sätt att hålla kontroll.

De flesta som kontinuerligt spelar på svenska lotter fantiserar såklart om att kamma hem storvinsten. Högsta vinsten på en Trisslott är 50 000 kronor i månaden i 25 år och på en Tialott är det 250 000 kronor. En tialott kostar just exakt en tia och är därmed 15 kronor billigare än en enkel Trisslott (det finns dubbel också), men på Triss har man som sagt chans på betydligt större vinster.

Oddsen för att vinna småsummor på svenska lotter är tämligen stor och ganska ofta händer det att man får tillbaka lottpriset. De rejäla drömvinsterna är å andra sidan inte särskilt många och man måste ha väldigt tur för att kamma hem dem. Det kan upplevas som att det är en simpel sak att vinna en miljon, men i verkligheten är det oerhört få som åstadkommer det – och många är det som är med och spelar om de stora pengarna. För mer info: Click here.

Det exponeras en hel del reklam för att fresta oss att köpa svenska lotter. En del av dessa har nästan etsat sig fast i folkminnet. Vem tänker till exempel inte på Triss, som är den populäraste av samtliga svenska lotter, när de hör sloganen «Plötsligt händer det!».