Facebook Bingo – På webben Bingo

När det innefattar sociala kontaktnät är en av de mest populära platserna för att dela nyheter och åsikter med familj samt vänner Facebook.

Grundat av Mark Zuckerberg med sina skola vänner och studiekamrater Eduardo Saverin, Chris Hughes och Dustin Moskovitz samt introducerades i februari 2004, innehar Facebook, hittills över 900 miljoner brukare.

HÄR finns bingot med bästa vinsterna – Ladbrokes Svenska Bingo

Utav de 900 miljonerna användare finns en hel del som oxå är på nätet bingo lirare samt därför tänkte vi att det kunde vara kul att beskåda en del närmre på hur det tittar på ut samt bese lite på ett litet antal av de appar som finns för Facebook bingo åtkomligt på detta massiva sociala kontaktnät.

Som man kan räkna med sig utav Facebook så är deras bingo erbjudanden avgiftsfria mestadels och endaste gången någon kostnad blir aktuell är när du väljer att handla fler mynt för power-ups alternativt ett antal övriga anledningar.

Men att handla Facebook krediter är totalt självmant och alla Facebooks bingospel är helt avgiftsfria att lira.

Det finns en sak med facebooks appar som jag inte gillar alls samt det är att flera, för att kunnak köra dem, kräver att de skall äga mycket access till mina egna data.

Till samt med kan de göra kommentar på min privata blad.

Appar av den typen släpper jag aldrig in ehuru de verkar vara jättekul att experimentera.

Jag innehar en hel lista på min FB sida med förslag från kompisar på annorlunda appar som jag nekar att starta.

Givetvis är det mer på Facebooks bingo än bara ett följe appar tillgängliga, de stora på internet bingooperatörerna är väl medvetna om värdet av sociala medier och man hittar mycket av sidor med några få alternativt gruppers sidor med namn som drivs av stora märken som Foxy Bingo.

Den största crossover mellan gratis Facebook bingo appar och att behöva betala för att lira på nätet bingo kom när Wonder Bingo varumärket, ursprungligen ett Facebook spel, gjorde språnget att användare måste betala för att lira på en plats med samma namn.

Tyvärr stängde Wonder Bingo sitt Facebook spel bums efter de öppnat ett eget på webben bingo spel samt med detta drag lämnade de mer än 400. 000 Facebook-användare ute i kylan.

När man spelar Facebook bingo kan man också komma över program som ser bekanta i sin utformning, detta beror på att vissa av de programmen använder samma plattformar som du säkert har sett på ett online bingospel.

Det är så många Facebook bingo appar tillgängliga på den sociala nätverkssajten att det kan ta en del tid för oss att fylla vår Facebook bingo recensioner avdelning.

Men om du letar efter att avgiftsfri bingo i ordets rätta bemärkelse så är det lätt att finna ett selektion utav fria spel med bingo på Facebook.