En trisslott kan förändra dina ekonomiska förhållanden avsevärt

Det är otaliga personer som finner det roande att skrapa trissloter. Det som förenar samtliga som tycker om att spela trisslotter måste vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än endast drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är spännande, redan när man har bestämt sig för att handla en lott sätter proceduren i kroppen igång. Man frågar sig om det bir vinst eller ej och många har ritualer angående allt från själva valet av lott till skrapandet av den. Vissa vill fort skrapa igenom hela lotten samtidigt som andra varsamt skrapar ruta för ruta. En del skrapar endast precis så att summorna syns i varje ruta, medan ännu några skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att kunna vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det betydelsefullt att veta att det finns en skrapbar kontrollruta som Icke kan skrapas. Om man råkar skrapa kontrollrutan så blir ens lott ogiltig och oavsett vilken vinst man skrapar fram så går man ändå lottlös. Vad man dock FÅR skrapa är den ruta som avgör hur många gånger man får sin vinst – x1, x2 eller x10?

Ifall man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4:s Nyhetsmorgon. Där ska man sedan skrapa fram sin riktiga vinst som är på åtminstone 50 000 kronor. Ifall man skrapar fram tre klöver så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det finns således massor olika typer av vinster att hoppas på när man skrapar trisslotter.

Att skrapa trisslotter kan man idag göra på två skilda sätt – antingen online genom någon spelsajt, t ex svenskaspel.se, alternativt på det aningen mer traditionella sättet genom att gå till ett spelombud och inhandla fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar olika typer av människor. Att spela trisslotter lockar dessutom fram ritualmänniskorna inom oss, vi tänker gärna att om vi bara väljer och skrapar vår trisslott på korrekt vis så kommer pengarna att komma.

Trisslotter är också en perfekt gåva att ge bort. Man behöver inte lägga särskilt mycket pengar på den, men möjligheterna man ger bort är enorma. Man bör dock vara på det klara med att en trisslott som ges bort i gåva tillhör mottagaren och skulle det bli en storvinst så kan det antagligen kännas en aning surt.

Att skrapa trisslotter kan både vara socialt och något man njuter av för sig själv. Flera par finner rejält nöje i att under helgen spela trisslotter ihop. Kanske lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter och skrapar vars två för att fira arbetsveckans slut under fredagskvällen. Det är kul, hoppfullt samt spännande och om man inte vinner så ha man i alla fall haft en förväntansfull stund ihop med den man älskar. För mer info: På denna sajten.

Andra väljer att spela trisslotter i ensamhet. De vill inte att spänningen samt glädjen ska förtas av sociala element. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och igen.