Bli miljonär på en skraplott online

Det har blivit allt mer vanligare att folk köper skraplotter på nätet. Många är vi som älskar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla römmen om ekonomisk frihet livfull. Alla måhända inte skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om. 3Wow information: På denna sajten.

Triss är vår mest välkända skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också populär, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är å andra sidan även lägre. De flesta av oss kan klara sig utan någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt sätt så handlar man först en lott eller två (alternativt fem!) hos sitt närliggande spelombud. Somliga skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste utför en ringa högtidlig procedur vid skrapningen. Några skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allting av det översta skrapskiktet är borta, andra skrapar fram siffrorna i ett kör för att så raskt som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott eller en nitlott.

När man köper sin skraplott online så missar man själva skrapandet, datorn gör jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allt på en gång. Man slipper också sitta och titta igenom sina rutor för att upptäcka en eventuell vinst, datorn meddelar en ifall man vann.

Man kan införskaffa skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com samt lyckoskrapet.com. Det finns hur många olika varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att inspektera vinstodds, vinstplan och – såklart – lottpris innan man ska spela skraplotter på nätet.

När man drömmer om ett liv i frånvaro av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en rutin att skrapa lotter. Är man aningen old school så kanske man tycker om ritualen att gå ner till spelombuden en given veckodag och köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och önskar att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller åtminstone hyfsat mycket pengar.

För modernare människor är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och köper sina lotter där, man slipper lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det gäller vilken typ av spelande som helst så är det viktigt att man har koll på sig själv, att spendera småsummor på lotter samt betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor fort stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just nästa lott eller spelrunda som består av storvinsten. Många hamnar i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt perspektiv – med att ta sig ur beroendet.

Att inhandla en skraplott online ibland är så klart ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.