Bingo FAQ Del IV av V

I detta Bingo FAQ inlägg beskriver jag lite vad ”Battle of the Clubs” samt ” Super Spotlight” går ut på?
Du antagligen vill experimentera att spela dem senare?

Vad är Battle of the Clubs?

Slaget emellan klubbarna är en community funktion som kan schemaläggas på länkade spel som belönar spelande besökare som köpt biljetter i klubben vari den segrande biljetten köptes.

OBSERVERA Om spelarna handlar biljetter till samma spel i flertal klubbar, i anledning att lura Slaget mellan Klubbarna funktionen kommer samtliga biljetter hänföras till klubben vari den första biljetten för spel köptes.

Kostnad Val
I Strid mellan Klubbar spel kan var och en konfigureras olika
Vinnande spelande besökare betalas en andel av slaget vid sin förening.

Den totala potten delas mellan spelaren med den vinnande biljetten för spel och alla övriga spelande besökare som har köpt biljetter i samma förening (inklusive vinnaren).

Fördelningen emellan de vinnande spelare samt alla kvalificerade lirare kan konfigureras per spel.

Den del av potten delas mellan samtliga kvalificerade lirare kan vara lika per spelande besökare alternativt proportionell utifrån insatserna i spel.

Det finns mestadels en minimum utbetalning till en spelande besökare i den segrande klubben.

Priser kan betalas till din Bingopott eller till kassan.

Före spel börjar

Innan Slaget mellan Klubbar spel börjar, kommer samtliga att få se att Slaget mellan Klubbar spel är på väg att starta.

Det kommer att visas detaljerat vilka vinster som är aktuella för bingo spelet.

Om ett Slag emellan Klubbarna spel föregår ett annat Slaget mellan Klubbarna spel, och de har absolut samma pris val kommer info blott att visas endast en gång före den första matchen.

Besegrare
Vid slutet av var slag vid Klubbarspelet kommer en egen segeranimation visas i listan över Battle of the Clubs vinnarna.
Om du har vunnit, kommer ditt namn att vara högst på listan!

Du kan också bese fullständiga uppgifter om din Battle of the Clubs besegrare i din prestation historia.


Vad är Super Strålkastare?

“Super Spotlight” är en progressiv jackpot som är specifik för en utsedd Bingo Club.

Super Strålkastare spel kommer att spelas för 1 rad, 2 rader samt kåk med Jackpotter tillgängliga genom att vinna en kåk i ett angivet mängd som visas i Jackpot-området på anvisad förening.

Det utsedda antal och biljettpriset kan fluktuera från förening till klubb och kan ändras därför särskilda kampanjer och sajterna informerar om när detta kommer att ske.

När en jackpot innehar vunnit det fulla beloppet kommer det att betalas till vinnaren.
Det är ingen enhetlig del i denna Bingo Jackpot och

Jackpot vinnaren får 100% av bingo jackpottens belopp.

Super Strålkastare Jackpot kan blott vinnas under ett Super Strålkastare spel och spelet kommer att få det tydligt namnet “Klubbnamet Super Spotlight” för att avskilja den från icke-Super Spotlight spel

“Super Spotlight” är ett enskild Jackpot spel till “Spotlight” och två spelande kunder är ej anslutna alternativt kopplade tillvarandra på något sätt.

Jackpotten finansieras genom en procentsats av insatser som kommer att läggas till Super Strålkastare Jackpot så att den ökar efter varje spel.

När en Super Strålkastare har vunnits kommer det att fyllas på och beloppet kan variera beroende på när den specifika klubbens Super Strålkastare och Super Spotlight Jackpot blir engagerad igen.

Nuvarande Super Spotlight Jackpot beloppet visas allmänt i Jackpot-området i Bingo klubben när det är åtkomligt för ett visst spel.

Nu har du absolut läst näst sista delen av mitt Bingo FAQ. Den sista delen handlar om ett par spelvarianter till som kan vara spännande att kunna.